Για να εκμεταλλευτεί τις τεχνικές καινοτομίες φωτισμού προς όφελος των πελατών μας από τα αξιόπιστα προϊόντα και της επαγγελματικής υπηρεσίας.

Για να εμπνεύσουν την ευτυχία και να φέρει την αποταμίευση σε η καθεμία που χρησιμοποιεί τα προϊόντα Razorlux.

Προϊόντα
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Αρχική Σελίδα

Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Certifications
Κίνα Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Customers Reviews
Είμαι Online Chat Now

Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.

1 2
Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες : Razorlux
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

CWho είμαστε;

Η οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Razorlux Xi'an, ΕΠΕ εργάζεται σε υψηλό - προϊόντα ποιότητας και φωτισμού των επαγγελματικών οδηγήσεων, και περισσότερο από την κατασκευή, παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας το σχέδιο σχεδιαγράμματος φωτισμού και τον υπολογισμό φωτεινότητας των προγραμμάτων.

Το Razorlux θα ήταν πάντα η πρώτη επιλογή σας προμηθευτή φωτισμού των επαγγελματικών οδηγήσεων.

 

Razorlux Technology Inc είναι επαγγελματική επιχείρηση φωτισμού των οδηγήσεων στην Αμερική και την οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Razorlux επιχείρησης αδελφών της, το ΕΠΕ είναι στην Κίνα, είναι θυγατριίδες επιχειρήσεις του Χονγκ Κονγκ Grandall International Limited, Razorlux είναι ξανασημαδεμένος από Zhihai και το εμπορικό σήμα καταχωρείται στις ΗΠΑ, την Κίνα, Χονγκ Κονγκ και την Ευρώπη.

 

Το Razorlux (Zhihai) καθιερώθηκε το 1998, πριν το 2006 ήμαστε ένας από τους πιό προηγμένους κατασκευαστές της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και συνεργαστήκαμε με πολλές σημαντικές επιχειρήσεις στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας Guodian, της China Mobile, και των τηλεπικοινωνιών κ.λπ. Comba.

 

Το 2006, υιοθέτησε την τεχνολογία της ηλεκτρονικής και θερμικής εμπειρίας ελέγχου μας, αρχίσαμε και κινηθήκαμε προς την Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία του φωτισμού των οδηγήσεων, και πολύ γρήγορα, γίναμε μια από τις επιχειρήσεις οδήγησης και φωτισμού των περισσότερων επαγγελματικών οδηγήσεων στην Κίνα.

 

Η τεχνολογία και η ποιότητα διαδραματίζουν πάντα τους βασικούς ρόλους στη φιλοσοφία Razorlux, κρατάμε το «εργαστήριο εφαρμοσμένης μηχανικής φωτισμού των οδηγήσεων Xi'an» που είναι εξουσιοδοτημένο και υποστηριγμένο από την Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης της Κίνας, και κρατάμε επίσης το «κέντρο τεχνολογίας και ερευνητικοου φωτισμού των οδηγήσεων Shaanxi» που είναι εξουσιοδοτημένο και υποστηριγμένο από το εθνικό Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας της Κίνας. Έχουμε περισσότερους από 10 καθηγητές και γιατρούς στο τμήμα Ε&Α επιχείρησής μας. α

το ND περισσότερο από 30% των υπαλλήλων μας έχει τον άγαμο ή τους υψηλότερους βαθμούς και που εκπαιδεύουν πλήρως.

 

Μέχρι το 2018, έχουμε 125 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και περισσότερα από 80 διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι εκκρεμή, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνουν τα τσιπ των οδηγήσεων που συσκευάζουν, τον έλεγχο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σχέδιο της κατοικίας λαμπτήρων. Εργαστήκαμε με το σύστημα ελέγχου ISO-9001 ποιότητας από το 2001, τα προϊόντα είναι UL, TUV, CE, SAA, γ-κρότωνας και RoHS πιστοποιημένοι.

Κίνα Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason

Τηλ.:: 13991985288

Φαξ: 86-029-88218292

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)